Yemin 251. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 251. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Oğlu ile başladığı yeni hayatında sorunlar yaşayan Emir'in yaşayacakları merak konusu. Feride konağa gelmiştir. Aşk ne zaman ve nasıl başlayacaktır? Sezona damga vurması ve uzun sürmesi bekleyen yeni hikayenin yazılacağı anı seyirciler sabırsızlıkla bekliyor. Yemin 251. bölüm özeti ve fragmanı haberimzide yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de yeni bir haftanın ilk bölümü ekranlara geliyor. Emir kendisine çocuğu için baskı yapan babası Hikmet, halası Oya ve annesi gibi gördüğü Melike'ye karşıdır. Bebeğini kabullenmemeye devam eder. Reyhan'ın kendisini yarı yolda bırakmasını hala hazmedememektedir. Diğer yandan da Feride konağa gelmiştir. İkisinin karşılaşması, duygularının nasıl kesişeceği ve hikayelerinin ne yönde gideceği de merak konusudur. Kemal ve Narin hayatlarındaki değişikliği kabullenmeye başlamaktadır. Yemin 251. bölüm özeti ve fragmanı haberimzide yer alıyor.

 

Yemin 251. bölüm özeti

Cavidan, hapishanede tanıştığı Feride'yi konağa yollamıştır. Vicdanını bir nebze de olsa rahatlatmıştır. Feride ise ağabeyini kurtaracak ve kendisiyle evlenmek isteyen Reşat'tan uzak tutacak 500 bin lirayı bulmanın sevincini yaşamaktadır. Konakta yepyeni bir dönem başlayacaktır. Ancak hangi gelişmelerle devam edeceği merak konusudur. 


 

Yemin 251. bölüm fragmanı

Narin, annesi ve kardeşinin eve gelmesinden hem rahatsızdır hem değildir. Söylenmesi ve konuşulması gereken çok şey vardır ancak Narin buna hazır değildir. Bu yükü kaldırmak ona ağır gelebilir. Kumru ise bambaşka bir dünyada ve birçok planın içerisindedir. Masal ile de tanışmıştır. Şehriye kendisi hakkında doğru tahminler yapmıştır ve bu arada Kumru, Narin ile Kemal'in gerçekten evli olmadığını öğrenmiştir. Bundan sonra neler yaşanacağı da sabırsızlıkla bekleniyor.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.