Yemin 255. bölüm özeti ve fragmanı izle

Yemin 255. bölüm özeti ve fragmanı izle
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de 3. sezon tüm hızı ile sürerken bir hafta daha sona eriyor. İki konakta yaşanan gelişmelerin izleyicileri ekran başına kilitlediği yapım yine merakla bekleniyor. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 255. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olarak kabul edilen Yemin, bir haftayı daha sonlandırıyor. Yayın hayatının 51. haftasını da kapatacak olan yapımın son bölümü izleyicilerle buluşacak. İki konakta sürekli olarak yaşanan sevimsiz olaylar izleyicileri üzse de her bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. Kanal 7'nin fenomen dizisinin yarınki bölümünde neler yaşanacak? Yemin 255. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Yemin 255. bölüm özeti

Kumru yaptığı planlarda giderek acımasızlaşmaktadır. Sebebi ise lüks bir hayata sahip olmak ve Kemal ile evlenmektir. Onunla birlikte olabilmek adına ablasının hayatını dahi gözden çıkarmıştır. Bu sebeple de hiçbir şeyden kaçınmaz. Annesine her türlü psikolojik sömürüyü uygulayan Kumru, Narin'in evliliğini engellemek adına yine iş başındadır.



 

Yemin 255. bölüm fragmanı

Narin ve Kemal'in hayatında bunlar yaşanırken Emir ile Feride tanışma hikayelerinde önemli bir adım attı. Feride'nin kendisi için saatlerce odasının önünde beklediğini öğrenen Emir ona izin verdi. Ancak bu kez de Feride'nin ağabeyi için kimliğini açık etmemek adına konuşmaması ve istediği izni bir detaya dayandıramaması sebebiyle tartışma çıktı. Adını her geçen gün daha fazla kişiye duyuran ve ünü birçok ülkeye yayılan Yemin'in yeni bölümü yarın 20.45'te.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.