Konuşanlar Eda (4. sezon 9. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Eda (4. sezon 9. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 4. sezonun 9'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Gösteride öne çıkan isimlerden biri de Eda oldu. Peki, Konuşanlar Eda (4. sezon 9. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile her hafta EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 3 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan programda bu hafta öne çıkan isimlerden biri de Eda oldu. Güzel konuşan hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Eda (4. sezon 9. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar hakkında

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın esprileri ile izleyenleri güldürdüğü, konuk olarak gelenlerin anılarını anlatıp soruları cevapladığı yapımda ikinci bölüm ise sahnede geçiyor. Adı tahtaya yazılanlar sorulara verdiği cevaplarla tatmin edici yanıtlar alınması halinde çarpı ile ödüllendiriliyor. En çok çarpı alan konuşan haftanın şampiyonu oluyor.

u278492789439.webp

Konuşanlar Eda kimdir?

Gösterinin 3 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan 4. sezon 9'uncu bölümünde ekranlara çıkan Eda, 26 yaşında. Bir firmada çalışıyor. Pendik'te oturduğunu söyledi. 7 yıldır sevgilisi yok. Arkadaşının aradığı erkek kriterlerini yalanlayınca salondakiler gülme krizine girdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.