Muharrem İnce davasında haklı

Pahalılık zenginleri bile rahatsız edecek boyutlarda iken, orta ve düşük gelirli insanlar neden rahatsız olmuyor hala iktidara oy oranı yüzde 40.
Dediğim dedik benim düşüncemin karşısındaki duran herkes vatan hanidir teröristtir, çirkeftir, aşağılıktır diyen son derece kötü bir üsluba sahip bir parti lideri dediğiniz bu insan, neden bu kadar oy alıyor. Sizlerin anlattıkları karşısında aklı olan hiçbir seçmen bu kadar desteği bu partiyi vermemeli! Neden veriyor?
Hiç bunlar sorulmuyor, Muharrem İnce adaylıktan çekilsin deniyor.
Arkadaşlar sorun Muharrem incenin adaylıktan çekilmesi, CHP ye katılması değil, sorun 21 yıldır iktidarı taşıyan AKP2nin güvenilir anketler sonucu hala yüzde 40 oy alabiliyor olması. Muhalefeti yönetenleri bu gerçek hiç mi ilgilendirmiyor.
Muhalefetin iddiası, iktidarın yolsuzluklar yaptığı, çalan, çırpan, adam kayıran, devlet kaynaklarını peşkeş çeken, dış siyasette ülkenin kredisini tüketen, adaleti ayaklar altına alan, bunlar dini kullanıyor vs iddia eden muhalefet bu kadar yanlış yapmış olan bir iktidarı o zaman neden yenemiyor? Neyi yanlış yapıyorsunuz?
Şimdi suçlu Muharrem İnce öylemi çekilsin önümüze engel kalmasın diyorsunuz. Senin hedefin iktidar partisi olmalı Muharrem İnce değil.
Sen ana muhalefet olarak bunca iddialarına rağmen, iktidar partisinin oyları azalmıyor, seninki de artmıyorsa kusurlu olan muhalefetin ta kendisidir, ya da iktidar başarılı sen algı yapıyorsundur. Muharrem İnce'ye gelince demokratik hakkını kullanarak parti kurmuş ben de ülkeyi yönetmekte iddialıyım diyor bu insanı arafatta şeytan taşlar gibi neden taşlıyorsunuz.
Adam kendisine güveniyor sen kendi işine baksana sana ne Muharrem İnce'nin ne kadar oy alacağından. Bu davranışla oy kaybettiğinizi görmüyor musunuz? Gidip görüşüyor ve hiçbir sonuçla çıkmıyorsunuz, ne gel diyor, ne de olumlu bir teklif yapmıyorsunuz, suçlu Muharrem İnce öylemi?
Neden bu kadar çekiniyorsunuz iktidarı yenecek çalışmalarınız, bir politikanız yok mu? Yoksa kaybedersek diye bir günah keçisi mi arıyorsunuz. Biraz özgüven ya Allah aşkına şu yarışı tek başına götüren Muharrem İnce'den çekiniyorsanız, sana köstek olacağını düşünüyorsanız, iktidar da olmanıza gerek yok zaten.
Bu halk zulme ve zorluğa hep hazır zaten, savaşır ölür, zorluklarla yaşar, fakiri askere gider, göçük altında kalır, hep şükreder, kim sırtına binerse onun da kim olduğuna bakmaz taşır, sesi çok az çıkar bunu da uyanık siyasetçiler çok iyi bilir.
Adam tek başına seçime gidiyor bir tane destekçisi yok senin ve iktidarın en az 5 destekleyen partileri var önündeki engel, Recep Tayyip Erdoğan iken siz hala Muharrem İnce diyorsanız tüm muhalefete şimdiden geçmiş olsun…
Şapkanızı önünüze koyup bir düşünün beyler zorlanmadan alabileceğiniz seçimi kendi elleriniz ile zora sokuyorsunuz
Soru şu; 
21 senedir İktidarın oyu neden azalmıyor hep bizi zorluyor?
Muhalefetin oyu neden yükselmiyor?
İktidar mı çok iyi muhalefet mi çok kötü?
Biz neden bu iktidarı yenemiyoruz?
Bizim fikirlerimize bu halk neden yeterince itibar etmiyor? 
Bu halkta mı sorun var yoksa bizde mi?
Ana muhalefet temsilcileri siz kendinize bu soruları sıkça sorun.
Muharrem İnce mücadelesinde haklı kimse neden böyle yapıyorsun demeye hakkı yok inandığı bir yolda adam gibi onurluca gidiyor, birleşerek değil inanarak seçimler kazanılır.
Sen kendine işine bak çoklu ana muhalefet; Aklınızı açık tutun...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kanun Göçer Arşivi