Çiğdem Çakırer itiraf etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Günlerdir kardeşinin hayatta olduğunu haykıran Çiğdem Çakırer, cuma günü yayından sonra her şeyi itraf etti.

Türkiye günlerdir ekrana gelen Filiz Karadavut dosyasıyla çalkalanıyor. Çiğdem Çakırer'in ısrarla inkar ederek eşinin suçlu olmadığını söylediği olayda her şey gün yüzüne çıktı.

Eşinin kardeşi ile olan ilişkisini de kabul etmeyen ve bu olayın yaşandığı günden 1.5 sene sonra Filiz Karadavut'u gördüğünü iddia eden Çiğdem Çakırer, itirafa rağmen eşini savunmayı sürdürmüştü.

Yayından sonra kabullendi!
Müge Anlı ve ekibi yayından sonra çekim yapmayı sürdürdü ve olayı işlemeyi devam etti. Başarılı sunucu Çiğdem Çakırer'in üstüne giderek adeta pres uyguladı ve sonunda istediğini aldı.

Hayvanlar parçaladı!
Umut Çakırer Filiz Karadavut'u öldürdüğünü itiraf etti. Geldiğinde hayvanların yediğini ve başının olmadığını söyledi.
 




















 






 








 



 


 



İtiraf etti...
Yayın sonrası çekimde Çiğdem Çakırer cinayeti adeta itiraf etti. Müge Anlı'nın Filiz Karadavut'u öldürdükten sonra eşin sana bunu söyledi diyerek haberi olduğunu öne sürdü ve gelen cevap '6 ay içerisinde de söyledi, öldürüdkten sonra da söyledi' oldu. Stüdyodaki herkesi şoke eden gelişme sonrası neler yaşanacağı merak ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri