Müge Anlı ile Tatlı Sert Büyükşen ailesi cinayeti! Karı kocayı kim öldürdü

ATV ekranlarında günlerdir işlenen Necla ve Mehmet Büyükşen'in öldürülmesiyle ilgili olarak çelişkili ifadeler kullanan Mehmet Ali gündeme oturdu. Peki karı kocayı Mehmet Ali mi öldürdü? İşte detaylar ve yaşananlar...

Türkiye'nin pür dikkat izlediği Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenmeye devam edilen Büyükşen ailesinin iki ferdinin öldürülmesiyle ilgili olarak araştırmalar sürüyor. Mehir ile ilgili bir sebeple işlendiği tahmin edilen cinayetlerin ardından evden sağ çıkan Büşra da günler sonra stüdyodaki yerini aldı. Mehmet Ali'nin çelişkili ifadeleri de herkesi şüphelendirdi.

Mehmet Ali sanayi yolundan gitme sebebini, yolda gördüklerini ya da görmediklerini, benzin almasındaki detayı ve birçok konuyu anlattı. İkna edici olamayan Mehmet Ali için bakalım bugün neler yaşanacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izlemek isteyenler için saat 10.00'da ATV ekranlarında.Müge Anlı'nın programına son dönemde damga vuran olayları aşağıdaki görsellere tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.















Herkes Silivri'deki define olayını merak ediyor. Mehmet Nur Pehlivan yayında anlattıklarıyla herkesi kızdırmıştı. iki canın arandığı yayında istekleriyle adeta herkesi şaşkınlığa uğratan sahte Mehdi, mağdur olduğunu belirtip talebini söylemişti. Müge Anlı da büyük tepki göstermişti. Nur Mehmet Pehlivan için farklı kişiler yayına bağlanıp bilgi vermeyi sürdürüyor. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izlemek isteyenler için saat 10.00'da ATV ekranlarında.

Müge Anlı'nın programına son dönemde damga vuran olayları aşağıdaki görsellere tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.





















































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri