Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Neslihan, Yavuz, Işık, Suna ve Ozan kimdir?

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi günlerinde elde edecekleri puanlarla birincilik mücadelesi vereceği zorlu programda kıran kırana rekabet yaşanacak. Bu hafta yemeklerini yaparak puanlarını alacak isimler belli oldu. Buna göre Neslihan, Yavuz, Işık, Suna ve Ozan 15 bin lirayı kazanmak adına kolları sıvayacak. İzleyiciler de kendileri hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak isti

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Neslihan, Yavuz, Işık, Suna  ve Ozan olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Nisan - 29 Nisan yarışmacıları Neslihan, Yavuz, Işık, Suna  ve Ozan kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Nisan - 29 Nisan yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Neslihan, Yavuz, Işık, Suna  ve Ozan 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 25 Nisan - 29 Nisan 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neslihan kimdir?

Sezonun 33'üncü hafta yarışmacılarından biri olan Şengül, yarışmada şeflere layık bir rekabetin yaşanacağına inandığını söyledi. Yaptığı yorumlarla rakiplerine göz açtırmadı ancak programda beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Bir rakibi tarafından sofrada görmek istenilmediği söylendi ve masadan kovuldu.

 







 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz kimdir?

Bugün başlayan 33'üncü haftanın yarışmacılarından biri olan Yavuz aslen Hataylı. Belen kebabı ve künefe ile izleyicilerin karşısına çıkan genç yarışmacı yorumları ve tavırlarıyla adından çok söz ettirecek gibi gözüküyor. Ki bir keresinde nasadaki tabakları toplamakla tehdit ettiği rakiplerine acımasız davranmayı ihmal etnedi. Diğer yandan Neslihan'ı da sofradan kovarak şimşekleri üzerine çekti.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık kimdir?

Bugünden itibaren yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Işık Halep yemeği hazırlarken ekranlarda yer aldı. Güzel yarışmacı yorumları ile de ses getirecek gibi gözüküyor. Zira 'Ben tadı kötü yemek yediğimde yemek yedim saymıyorum' sözleriyle Neslihan'ı adeta topa tuttu. Cumaya kadar adını zirveye yazdırmak ve Türkiye'ye kanıtlamak amacında.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ozan kimdir?

Bu hafta Yavuz ile birlikte iki erkek yarışmacıdan biri olan Ozan, saç rengi ile dikkat çekmeyi başardı. Diğer yandan yaşanan sorunları sükunet içerisinde çözmeye çalıştığı görüldü. Yavuz'un rakiplerine karşı yükselmesine karşılık olarak çok acımasızca yorumlar yaptığını söyledi. Yemeklerde oldukça iddialı ve evine ödülle döneceğine emin.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suna kimdir?

Bu haftanın yarışmacıları arasında bulunan Suna 15 bin lirayı kazanabilme konusunda oldukça iddialı. Bunu da yemek yaparken mutfakta gösterdi. Gürbüz'ü iyi yemek yaptığına ikna edebilmek adına gösteri sundu. Yorumlarıyla da rakiplerine göz açtırmadı. Bir rakibine 'ana yemek olacağına inanıyor musunuz?' diye sordu.


 








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri