Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve modelleri [31 Ağustos - 4 Eylül]

Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve modelleri [31 Ağustos - 4 Eylül]
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Cuma günü sona eren finalin ardından programa elenen yarışmacıların yerine gelen isimler merak konusuydu ve yayınlanan fragmanla birlikte bu konudaki soru işaretleri ortadan kalktı. Peki, Kuaförüm Sensin 31 Ağustos - 4 Eylül haftasınd yarışacak yarışmacıları ve modelleri kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Modellerine en iyi saçları yapmakta iddialı, en şık tasarımı uygulamakta kararlı kuaför ve makyaj uzmanlarının yarıştığı Kuaförüm Sensin'de dün bir hafta daha sona erdi. Biten haftada Tayfun, Serap ve Çiğdem ile Hüseyin, Yağmur ve Özge birinciliği paylaşarak 5'er bin lira kazandı. Yarışmadan elenen ise Nagihan, Çiğdem ve Gülsen oldu. Tuğçe ve Kaan ise çekime kararı aldı. Pazartesi günü başlayacak yeni maratonda bu beş isim yerine gelecek 6 yarışmacı merak ediliyor ve araştırılıyordu. Siz değerli okuycularımız için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri görebilirsiniz. Peki, Kuaförüm Sensin 31 Ağustos - 4 Eylül haftasınd yarışacak yarışmacıları ve modelleri kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve modelleri kimdir?

Kuaförüm Sensin’in 315. Bölümünde; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran’dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Sevda Tekir, makyöz Hatice Karpuz, model Gizem Doğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik’ten oluşan dördüncü takım dönem saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. 

kuaförüm sensin aslı yazar

 

Aslı Yazar ve Taner Güneri geri dönüyor!

Yarışmanın adından en çok söz ettiren ekiplerinden biri olan Adanalı Aslı Yazar ve Taner Güneri bir kez daha programda yarışacak. Daha önce yer aldıkları dönemde iddialı çalışmalarıyla ön plana çıkan ikili bu kez yine daha önce bu platforma aşina olan Duygu Ekinci ile birlikte hünerlerini sergileyecek. Özellikle Tayfun Ateşoğlu ile yakınlığı bilinen Taner Güneri'nin müzipleri yine yarışmaya damga vuracak. Bülent Ersoy'un da bu durumu çok seveceği düşünülüyor. Deneyimli kuaför kısa bir süre önce stüdyoya da gelerek ekibi ziyaret etmişti.

 

Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil

Kuaförüm Sensin Büşra Küçük Yeşil

Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan kimdir?

Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan fotoğrafları








Kuaförüm Sensin Gizem Ay fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Gizem Ay kimdir

Kuaförüm Sensin Türkan Övünç fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu kimdir?

Kuaförüm Sensin Özlem Parlu fotoğrafları



kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir






Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir


Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.