Yemin 248. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Yemin 248. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de yeni bir gün daha başladı ve izleyiciyle buluştu. Emir, kabullenmediği çocuğu ile birlikte yeni hayatında sınavına devam ederken Feride de adım adım ona doğru gelmektedir. Seyirciler dünün ardından gözlerini bugüne çevirdi. Bugün ekranlara taşınan bölümü izlemek istiyorlar. Yemin 247. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin'de yeni sezon da tüm hızı ile sürüyor. Reyhan'ın bilerek ölüme gitmesini kabullenmeyen Emir, çocuğu ile de bambaşka bir sınav vermektedir. Bebeğini görmeye, ağlamasına tahammülü olmayan Emir herkesi karşısına almaktan geri kalmaz. Hatta en son üzerinde titreyen Melike'yi bile... Hapishaneden tahliye olacak Feride de konağa doğru yol almıştır. Cavidan; 'Torunuma anne olur musun?' diye sormuştur. Yeni sezonun aşkında fitili ateşleyen soru  gelmiştir. Bu nedenle izleyiciler yakışıklı karakterin yaşayacaklarını görmek amacında. Yemin 248. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

 

Yemin 248. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Hikmet oğlunun öfkesi karşısında kararlı bir şekilde durur. Narin ise annesi ve kız kardeşinin gelişiyle büyük bir şok yaşar. Emir babasıyla savaşında geri çekilmez ve Hikmet’e bir kez daha hata yaptığını ispatlamak için konakta kalır. Emir babasına onun istediği gibi bir baba olmayacağını ispat etmek için elinden ne gelirse yapar. Emir babasıyla savaşında geri çekilmedi ve Hikmet’e bir kez daha hata yaptığını ispatlamak için konakta kaldı. Emir babasına onun istediği gibi bir baba olmayacağını ispat etmek için elinden ne gelirse yapacaktır. Öte yandan Hikmet’in ise düşündükleri başkadır. Emir Hikmet’in hamlelerine karşı koyabilecek mi? Narin hayatına kabul etmediği annesi ve kız kardeşiyle görüşmek istemediğini belirtmiştir. Narin’in kardeşi Kumru ise yıllardır merak ettiği ablasıyla konuşmadan gitmek istemediği için kapıya kadar geldi. Narin, yaşananlarda hiçbir günahı olmayan kardeşine karşın ne tepki gösterecek?

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 247. bölüm fragmanı

Yemin 248. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 248. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.

KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON


Yemin 249. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 249. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 248. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 249. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.


Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar



yemin emir


yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.