Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Nisan 2022 Cuma puanları | Işık kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Nisan 2022 Cuma puanları | Işık kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası sona eriyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen programda bugün yarışacak isim belli oldu. Kendisinden önce dört rakibini yorumlayan Işık Başboğa bugün final etabı öncesinde hünerlerini sergileyecek. Güzel yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, Işık Başboğa kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde yer

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün yepyeni bir haftaya daha elveda diyor. Pazartesiden bu yana Neslihan, Yavuz, Ozan ve Suna'nın yarıştığı maratonda son olarak Işık kendisine verilen 2.5 saatlik sürede birincilik elde etmek adına kolları sıvayacak. Ardından da puanlarını alarak beş günlük zorlu maratonu tamamlayacak. Her anı lezzet savaşına sahne olan programı izleyenlerin büyük bir beğeni ile takip ettikleri güzel yarışmacının tek hedefi 15 bin lirayı kazanmak. Peki, Işık Başboğa kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık kimdir?

Bugünden itibaren yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Işık Halep yemeği hazırlarken ekranlarda yer aldı. Güzel yarışmacı yorumları ile de ses getirecek gibi gözüküyor. Zira 'Ben tadı kötü yemek yediğimde yemek yedim saymıyorum' sözleriyle Neslihan'ı adeta topa tuttu. Cumaya kadar adını zirveye yazdırmak ve Türkiye'ye kanıtlamak amacında. Kendisi butik işi yapıyor. Sahibi olduğu işletmesinde ürünlerini satıyor. 2 çocuk annesi. Instagram hesabı @ronayizm'dir.

  • Aslen Batmanlı
  • E-ticaret ile ilgileniyor
  • Online Butik işletiyor
  • Mutfağa girilmesinden hoşlanmıyor
  • 1,5 ve 9 yaşında iki çocuk annesi
  • Mimikleri onu ele veriyor
  • Doğal biri
  • Yapmacık insanlardan hoşlanmıyor

zuhal topal'la yemekteyiz neslihan şengül


zuhal topal'la yemekteyiz ışık

zuhal topal'la yemekteyiz yavuz balcı

zuhal topal'la yemekteyiz suna

zuhal topal'la yemekteyiz ozan pelit

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Işık hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Ozan X
Neslihan X
Yavuz X
Suna X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.