Terbiyesiz herif!

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Gara’da şehit düşen vatandaşlarımız hakkında sorduğu 5 soru yüzünden mi terbiyesiz olmuştu!

Bence sorulması gereken onlarca soru varken Sayın Kılıçdaroğlu’nun sadece 5 soru ile sınırlı kalmasına şaşırtıcıydı.!

Oysaki;

Soru 6. Mezarlıkta evladını toprağa emanet etmeye çalışan acılı bir şehit anasını aramak ve onu Ak parti Ankara il kongresinde siyasi malzeme yapmak.

Soru 7. Terör 13 şehidimizi değil devleti tanır. Yani evlatlarımız devletin bekasını korumak, birliğimizi ve dirliğimiz sağlamak adına şehit olurken devletin yetkilileri ulusal yas ilan etmek yerine hiçbir şey olmamış gibi miting ve kongrelerde Bay Kemal’i yuhalatacak cümleler sarf edip hedef haline getirmek, ayrıştırma ve kavgaya sürüklemek Din temelli siyasetin bir gereği miydi.?

Soru 8. Partisiz diye bildiğimiz Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar 13 şehidimizin olduğu gün acılı şehit ailelerini taziyeye ziyaretine gitmek yerine neden Ak Parti Ankara İl Kongresine gitmişti?

Soru 9. 83 milyon Türk Halkı 13 şehidimizim yasını tutarken müzikler eşliğinde “lebaleb dolu” olan Ankara İl Kongresinde gülmeyi nasıl başarabildiklerini.

Soru 10. SSK’yı batırdığı iddia edilen Bay Kemal’in incelenmesi için yığılan müfettiş ordusu (5 kuruşluk dahi bir yolsuzluğa rastlayamazken) o aynı devletin heyecanlı müfettişleri 2018 yılında 15 milyar, 2019 yılında 39 milyar, 2020 yılında 50 milyar açık veren SGK’yı nasıl oluyordu da denetleyemiyordu.?

Ya da; (Ocak 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan SGK’nın 14 ilde 36 adet taşınmazı (arsa, tarla, mesken, çalılık, lojman ve bahçeli kargir 2 katlı hastane) neden satışa sunulmuştu.?

Soru 11. Eğer ki Bay Kemal ve CHP, HDP ile işbirliği yapan teröristleri destekleyen bir partiyse.!

O zaman;

HDP temsilcileri ile Dolmabahçe’de mutabakat yapan.

Diyarbakır’a canlı yayınla 83 milyona bebek katilinin mektubunun dinleten.

Kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı TRT’nin eliyle koymuş gibi bulan.

Cumhuriyetin Hakim ve Savcılarını Habur sınırına teröristlerin ayağına kadar gönderen.

Ankara’da Kürdistan bayrağınının dalgalandıran.

Fetö’ye devletin kurumlarını teslim eden.

Ergenekon, Balyoz kumpası ile askerleri, akademisyenleri, gazetecilerin cezaevine tıkıp özgürlüklerinden çalıp, ailelerinden, çocuklarından ayrı bırakan.

(Bu dava kapsamımda soruşturma gören bir gazeteci olarak)

Kendisine suikast yapılacağı iddiasıyla devletin namusu kozmik açtırıp yetmedi "Devletin bağırsakları temizleniyor" diyen adamı Yüksek İstişare Kurulu üyeliği ile taltiflendirenler kimdi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Sönmez Arşivi

40+1!

25 Kasım 2023 Cumartesi 00:01