Yemin 156. bölüm izle! Yemin 157. bölüm fragmanı yayınlandı

Yemin 156. bölüm izle! Yemin 157. bölüm fragmanı yayınlandı
Kanal 7'nin reyting kralı dizisi Yemin hafta finali ile karşımızda. Dizinin sıkı takipçileri Yemin 156. bölüm tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. 6 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 156. bölüm Youtube üzerinden ve kanalın internet sitesinden tek parça olarak izlenebilecek. Kanal 7'nin günlük dizisi Yemin 156. bölümü ile 6 Ocak 2020 Pazartesi günü ekranlardaki yerini alacak. Dizinin izleyicileri 156. bölümü tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. İşte detaylar...

Pazartesi akşamı yayınlanacak haftanın ilk bölümü ile ekranalra gelecek Yemin dizisinde heyecan bir kez daha dorukta. Emir ve Reyhan'ın, Cemre'nin intikam planına karşı koymak için her şeyi yapacağı ve Suna'yı kurtardıkları bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. Milyonlara ulaşan ve yurt dışına taşan popülaritesiyle karşımıza çıkan dizinin şimdiden yarın yayınlanacak bölümünde neler olacağı merak konusu haline geldi. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 156. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda.



Taci ile Suna evlenecek mi?

Dizinin sıkı takipçileri son günlerde Taci ve Suna'nın kaçırılma olayı sonrasındaki gelişmeleri öğrnemek istiyor. Aile her ne kadar Taci'ye tepki gösterse de Suna'nın iyileşmesindeki katkısı herkesi şaşırtacak. Ayrıca aralarındaki aşk da güçlenecek gibi görünüyor. Tabi seyirciler de evlenip evlenmeyecekleri de merak konusu. Kemal ve Narin kadar onların da aşkı büyük bir savaşa sahne olacak.
 



Yemin 157 bölüm fragmanı izle

Yemin 157. bölüm fragmanı

Yemin 157. bölüm izle

Yemin 156. bölüm fragmanı izle

Yemin 156. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 156. bölüm izle

Yemin 156. bölüm fragmanı izle

Yemin 156. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 156. bölüm izle

Yemin 154. bölüm fragmanı izle

Yemin 154. bölüm izle

Yemin 154. bölüm fragmanı ve özeti


Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı

Yemin 153. bölüm özeti

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm

Yemin 153. bölüm

Yemin 153. bölüm









Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

özge yağız

yemin emir


Yemin 156. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının beğenilen dizisi Yemin 3 Ocak Cuma günü yayınlanan son bölüm 155. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde bugün Cemre hain planı için Suna’nın hayatını tehlikeye atar. Emir ve Reyhan kendilerini feda ederek Suna’yı kurtarmaya çalışır. Cemre’nin hain tuzağına düşen genç aşıkların hayatları tehlikededir. Suna için bir an bile düşünmeden kendilerini feda edebilecek olan Emir ile Reyhan içine düştükleri bu durumdan kurtulabilecekler mi? Kemal ile Narin sakladıkları haberi, birbirlerinin bildiğini öğrendiler. Bu bilgiyi neden sakladıklarını nasıl açıklayacaklar? Evli kalıp kalmayacaklarına dair heyecanlı bekleyiş, ikisinin de bastırdığı duygularını gün yüzüne çıkarır. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

yağmur akdağ fotoğrafları


Yemin 156. bölüm izle

Kanal 7'nin akşam kuşağında hem tekrar hem de yeni bölümü ile yayınladığı Yemin'in konusu seyredenleri her defasında daha fazla çekiyor. Gün geçtikçe kitlesini artıran diziyi Kanal 7'nin internet sitesi, Youtube kanalı ve izle7.com üzerinden tek parça izleyebilirsiniz. Emir ve Reyhan'ın aşk dolu hikayelerini sakın kaçırmayın. Yemin dizisinde 156. bölüm de  Kemal sonunda kızını dedesinden sonsuza kadar alacak. Kemal dedenin kaçırdığı vergiler ile kızını kurtarırken daha önce kızını dedesine vermemek için yaptığı zorunlu evliliğe de gerek kalmayacak çünkü mahkeme dedeyi hapse atacak. Artık Kemal ile Narin ya ayrılacaklar Narin kendi hayatına Kemal kendi hayatına bakacak yada bu sahte evlilik Emir ile Reyhan’da olduğu gibi gerçek olacak. Tabi ki bu durumun farkında olan Kemal artık harekete geçmesi gerekriğini fark edecek ve Narin’e sen ailemizden birisin diyecek ve zorunluluk olmasa bile bu evliliğin devam etmesini istediğini belirtecek. Narin sebebini sorduğunda ise Kemal çünkü sen bana ve kızıma iyi geliyorsun diyecek.

sıla türkoğlu fotoğrafları


Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

tuğgül küçükoğlu kimdir


Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

yağmur akdağ kimdir
 


Yemin 157. bölüm fragmanı

Kanal 7'nin gözde dizisi Yemin güçlü kadrosuyla yeni haftanın ilk gününde ekranlarda olacak. Birbirinden şaşırtıcı gelişmeleri, Reyhan ile Emir'in yanısıra Kemal ve Narin'in aşkını da konu alan dizide Cavidan'ın her geçen gün daha da acımasızlaşabileceği bölümler izleyiciyle buluşacak. Yemin 156. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.