Yemin 197. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Mart Salı

Yemin 197. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Mart Salı
Yemin izleyicileri tek bir sorunun yanıtına kilitlendi. Reyhan öldü mü? Hapishanede şişlenen Reyhan'ın akıbeti ne olacak? Zor günler geçiren güzel kızımızın başına daha ne dertler açılacak? Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 196. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Son bölümde Kesik Nebahat tarafından küçük avluda şişlenen Reyhan kendisini yere bırakmış ve hafta finali burada son bulmuştu. 200 bölüme doğru yol alacağı 40. haftaya başlayan Yemin'de Reyhan'ın sağlık durumu merak ediliyor. Hacer'in kendisini satmasıyla Nebahat'in avı olan Reyhan için Emir de elinden geleni yapacak ve herkesi ayağa kaldıracak. Peki yeni bölümde neler olacak? Detaylar için haberimizi okuyabilir ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yemin 197. bölüm özeti başlıyor.

Yemin dizisi oyuncuları ile her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Dünkü bölümde Reyhan hapishanedeki dik başlılığının cezasını şişlenmekle ödedi. Geldiği günden bu yana koğuş hanımağasına ters giden ve itaatsizlik yapan Reyhan, Hacer'in işbirlikçi tutumuyla adeta bir av gibi küçük avluda Kesik Nebahat'e yem oldu. Sağlık durumu da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor ve öğrenilmek isteniyor. Yemin 197. bölüm özeti devam ediyor.
 


 


Yemin 197. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yerli dizisi Yemin 2 Mart Pazartesi günü yayınlanan son bölüm 196. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde bugün Nebahat intikam almak için Reyhan’a tuzak kurar. Yaralanan Reyhan kurtulabilecek mi? Kurulan kumpas sonucu yaralanan Reyhan avluda acı içinde yatarken, Nebahat intikamını almanın rahatlığı içindedir. Gözlerden uzak, yerde yatan Reyhan kurtulabilecek mi? Erhan’ı karşısında gören Narin şok içindedir. Narin beklemediği bu sürpriz karşısında aklına gelen ilk şey geçmişi anlatmak olur. Narin bu sefer her şeyi anlatabilecek mi? Diziseti'nin haberine göre ise Yemin dizisinde bir çok gerçeğin ortaya çıkacağı ve adeta duran senaryonun hızlanacağı 40. haftaya gireceğiz. Bilindiği üzere Reyhan hapishanede Emir ise Reyhan’ı çıkarmak için iz peşindedir. Emir’i doğru ize götürüp Reyhan’ı hapisten çıkartacak olan da bizzat Reyhan’ın kardeşi Gülsüm olacaktır. Gülsüm’ün berbat ettiği plan sonrası iyice köşeye sıkışan Cavidan için ise yolun sonu bir türlü gelmez. Cavidan Talaz ile birlikte bir kez daha oynadıkları oyunun içinden sıyrılacaktır; her ne kadar Hikmet Tarhun için durumu kötüye gidiyor dense de Hikmet’i dizimizin güzel doktoru Narin tekrar ayağa kaldıracaktır.Reyhan’ın hapisten çıkması sonrası Cavidan bu sefer hiç çıkamayacağı şekilde Reyhan’ı hapse tıkmak için Gülsüm ile yeni bir oyuna başlayacak ancak Gülsüm bir kez daha kendisi için hapse giren Reyhan’ın yanında olacak ve Reyhan’ı koruyacaktır. Karısına kavuşan Emir ise adeta çok büyük sevinç içindedir ve bayramı yaşamaktadır. İki aşık hapis sonrası bir birlerinin daha çok kıymetlerini anlamıştır ve artık basit şeyler için tartışmanın ne kadar boş olduğunu anlamışlardır. Oya ise Narin’in ilişkisine neden karşı çıktığını bir türlü anlayamaz. Oya Erhan’a çok güvenmektedir ve onun kendisini yarı yolda bırakmayacağından emindir; artık Narin için de yolun sonuna gelinmiştir. Narin Erhan ile ilgili gerçekleri anlatmadığı her geçen gün daha çok köşeye sıkıştığının farkındadır. Erhan ise göz göre göre yalan söyler ve kendisinin gerçekten Oya’ya aşık olduğunu ve artık Narin defterini kapattığını söyler; ancak buna Narin inanmaz ve Erhan’ı durdurmaya çalışır. Erhan’ı durdurmaya çalışırken Kemal’e yakalanan Narin’ ise zor günler beklemektedir. Cavidan bir taraftan Reyhan ve Gülsüm ile uğraşırken bir taraftan da Melike’yi konaktan atmanın derdine düşmüştür; Melike’nin evde tehlike yarattığının farkında olan Cavidan’ın Melike içinde planları vardır.































































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar


yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.