Yemin 198. bölüm full, tek parça ve Youtube izle

Yemin 198. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin adım adım 200. bölüme doğru gidiyor. Kemal ve Narin'in arasında Erhan için nasıl bir gerilim yaşanacak? Reyhan sağlığına kavuşabilecek mi? Yemin 198. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Hafta içi akşamlarında elde ettiği izlenme oranlarıyla her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Haftanın üçüncü bölümü ile yayınlanacak olan dizide yeni gelişmeler var. Reyhan ve Emir'in yeni sınavı hastanede olacak. Bu kez Reyhan'ı öldürmeye kast ettiler. Ancak Emir, Reyhan'ın arkasında bir çınar gibi destektir.. Yemin 198. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de ana haber sonrasında yayınlanan özet ve yeni bölümü ile 150 dakika boyunca herkesi heyecanlandıran bir maraton içinde olan Yemin yine ekranlardaki yerini alacak. Son bölümde Erhan, nispet yaparcasına geldiği Kemal'in evinde Narin'e karşı gövde gösterisi yapmıştı. Yemin dizisi izle alternatiflerini araştırmak isteyenler son bölüm için tüm bilgileri okuyabilirsiniz.
 


 

Yemin 198. bölüm izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin 3 Mart Salı günü yayınlanan son bölüm 198. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde bugün ağır yaralanan Reyhan hastaneye kaldırılır. Karısını bir daha hapishaneye göndermek istemeyen Emir bir çözüm bulabilecek mi? Hastaneye kaldırılan Reyhan hayati tehlikesini atlatır. Öte yandan Reyhan’ı tekrar cezaevine göndermek istemeyen Emir büyük çaba gösterir. Bu çabalar sonucu bir umut ışığı doğar. Emir başarılı olabilecek mi? Reyhan’ın iyi olduğunu gören Narin rahatlamıştır ama asıl mesele yakasını bırakmıyordur. İyice köşeye sıkışan Narin’in bir çıkış yolu bulması şarttır. Erhan ise beklenmedik bir hareketle herkesi şaşırtma yolunu seçer. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında… Diziseti'nin haberine göre Gülsüm’ün konuşması demek Cavidan’ın bitmesi demek bu yüzden Gülsüm hiç bir zaman gerçekleri anlatamayacak; Cavidan bu zamana kadar Gülsüm’ü işlediği suçlar ile tehdit etmişti; ancak artık Cavidan Gülsüm’ün tavırlarında da ki değişimi görünce Gülsüm’ün üzerini çizdi. Artık Cavidan’ın Gülsüm ile işi bitti. Bakalım dirisinden faydalanamayan Cavidan Gülsüm’ün ölüsünden faydalanabilecek mi? Reyhan’ın gerçek kardeşi ortaya çıkacak mı? Reyhan nasıl Gülsüm’ün gerçek kardeşi olmadığını öğrenecek? Tüm bu sorularımızın cevabını Yemin dizisinin 41. haftasında bulacağız; Yemin dizisinde artık yavaş yavaş Gülsüm olayı da kapanacak Erhan olayı da. Erhan Narin’in tepkilerini yorumlayacak ve Narin her şeyi Kemal’e anlatacağını tahmin edecek. Daha fazla Narin’i zorlamak istemeyen Erhan taktik değiştirecek ve gizli gizli Oya ile görüşmeye devam edecek; Oya’yı abisine karşı dolduran Erhan ayrılma kararının tek sebebi olarak Kemal’i gösterecek. Erhan Narin’e oynayacağı oyuncularda fark ettirmeden Oya’yı kullanacak.











































































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.