Yemin 199. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Mart Perşembe

Yemin 199. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Mart Perşembe
Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de haftanın dördüncü gün heyecanı yaşanıyor. Emir ve Reyhan'ın eve geri dönmek üzereyken yaşanan gelişme herkesi şoke etmişti. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 199. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemin'de yepyeni bir perde açıldı! Erhan, Oya'yı terk edip gitti. Ancak bu durum kısa sürecek gibi görünüyor. Her ne kadar acı yaşatsa da dönüşünün de bir sebebi olacak. Gitmesinin nedenini sizler için aşağıda anlatacağız. Diğer yandan Reyhan da büyük şok yaşadı. Tam eve gitmeye hazırlanırken Emir ile birlikte hapishaneye nakledileceğini öğrendi ve bölüm orada sona erdi. Yemin 199. bölüm özeti başlıyor.

Yemin dizisi oyuncuları ile her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Dün yayınlanan son bölümde aşkının gitmesine dayanamayan Oya'nın gözyaşlarını izledik. Aynı zamanda Emir'in sevmeye doyamadığı eşini tekrar hapishaneye yolcu ettiğini de. Kemal şoktadır. Tıpkı kardeşi Oya gibi. Narin ise istediğini almanın mutluluğunu yaşasa da Aynur'un sözlerini aklından çıkarmaz. Çünkü Erhan bilinenden tehlikelidir. Yemin 198. bölüm özeti devam ediyor.
 


 


Yemin 199. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Emir’in peşinde olduğu ipucu umduğu sonuçları vermez. Tekrar başa dönen Emir Yücel’in peşine düşer.  İşler umulduğu gibi gitmez ve Reyhan cezaevine geri dönmek zorunda kalır. Artık Emir’in sakin kalabilmesi mümkün değildir. Karısının bir saat bile orada geçirmesine tahammülü kalmayan Emir tüm imkânlarını seferber eder. Emir bu sefer Yücel’i bulup karısını kurtarabilecek mi? Erhan’ın mektubu ile Oya perişan haldedir. Oya için çok üzülen Narin, destek olur ve neşelenmesi için elinden geleni yapar. Tüm bu çabalarıyla birlikte Oya’nın hali git gide kötüleşir ve Narin büyük bir korkuyla burun buruna kalır. Gazete Damga'nın özetine göre ise Reyhan artık iyileşmiştir. Emir de karısını yalnız bırakmaz ve Yücel'in peşine gider. Kemal Erhan için Oya'ya onay verir ancak sonrasında o da büyük şok yaşar. Narin kendisini tehdit eden Erhan'a karşı kasten öldürdüğü Azeri iş adamının oğunun videosunu gösterir. Bunu da gitmesi için tehdit olarak kullanır. Erhan da bu videodan sonra önce görevinden istifa eder ve ardından Oya'ya ayrılık mektubu gönderir.














































































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar


yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.