Yemin 159. bölüm Youtube ve Kanal 7 izle! Yemin 160. bölüm fragmanı yayınlandı

Birbirinden duygu dolu bölümlerle ekranlara gelen Yemin'de yeni gün heyecanı var. Emir ve Reyhan aşklarında yeni bir dönemde. Yemin 159. bölüm Youtube ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Peki Yemin 160. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Suna'nın yürümeye başlamasıyla sevince boğulan konakta şimdi de Cavidan şoku yaşanıyor. Cemre ile boğaz boğaza gelen Cavidan'ın hayatta kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. Bugün o soru da yanıtını bulacak. Cemre'nin yaptıklarını ortaya çıkarmak için uğraşan Emir ve Reyhan'ın hangi sonuçla karşılaşacaklarından habersiz gittikleri bu yolun sonu karanlık mı yoksa aydınlık mı olacak? Bunun yanısıra Kemal'in evine gelen mektubun sahibi ve yazanı belli oldu. Kemal her ne kadar ilk başta Narin'e geldiğini düşünüp tavır alsa da Şehriye Hanım'ın eski aşkı Hızır Bey geldi. Artık dizide bir aşk hikayesi daha ele alınacak. Karadenizli aşıkların heyecanı Kanal 7 ekranlarında olacak. Yemin 159. bölüm tek parça, full ve HD izle seçenekleri ile karşınızda.

 

Yemin 159. bölümde neler olacak?

Dizinin sıkı takipçileri için hazırladığımız haberimizde özetler yayınlanmadan önce editör tahminlerine ve izleyicilerin görüşlerine yer veriyoruz. Son günlerde Emir ve Reyhan'ın sürekli birbirlerine yaklaştıkları sahneler ele alınıyor. Öyle ki Emir, okula gitmek isteyen Reyhan'ı neredeyse görmek için yataktan çıkarmayacak. Bu durum hamilelik iddialarını ve beklentilerini de yükseltti. Suna ve Taci'nin aşkında yeni gelişmeler yaşanacak.
























































































Yemin 159. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının beğenilen dizisi Yemin 7 Ocak Salı günü yayınlanan son bölüm 159. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde Suna’nın iyileşmesine en çok katkısı olan kişinin Taci olduğu ortaya çıkacak; özellikle Taci Suna için canını feda ettikten sonra Suna Taci’nin kendisine olan duygularının farkına varacak. Suna’nın içinde hem aşk hemde iyileşme ümidi olunca artık iyileşmesi çok daha hızlı olacak. Suna ve Taci aşkını güzel günler bekliyor. Taci’nin işi çok zor çünkü Emir kardeşini koruyamadığı ve ona çok yakın olduğu için Taci’den gıcık kapacak. Çok yakında Suna’nın iyileştiği günleri de göreceğiz. Bir çok izleyici Hikmet Tarhun’un da artık iyileşmesini ve Cavidan belasının artık Yemin’den ayrılmasını istese de ne yazık ki şuan ki çekimlerde Hikmet’in iyileşeceği ve Cavidan’ın gideceği ile ilgili hiç bir şey yok. Görünüşe göre Cavidan’ı Yemin izleyicisi sezonun sonuna kadar çekecek ama Yemin de Hikmet iyileşirse bir çok izleyici Hikmet ile Melike ablayı bir birine çok yakıştırıyor.Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…


Yemin 159. bölüm izle

Kanal 7'nin akşam kuşağında hem tekrar hem de yeni bölümü ile yayınladığı Yemin'in konusu seyredenleri her defasında daha fazla çekiyor. Gün geçtikçe kitlesini artıran diziyi Kanal 7'nin internet sitesi, Youtube kanalı ve izle7.com üzerinden tek parça izleyebilirsiniz.


Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.


Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar


 


Yemin 160. bölüm fragmanı

Kanal 7'nin gözde dizisi Yemin güçlü kadrosuyla yeni haftanın ikinci gününde ekranlarda olacak. Birbirinden şaşırtıcı gelişmeleri, Reyhan ile Emir'in yanısıra Kemal ve Narin'in aşkını da konu alan dizide Cavidan'ın her geçen gün daha da acımasızlaşabileceği bölümler izleyiciyle buluşacak. Yemin 160. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri