Kuaförüm Sensin 5 Ağustos kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförlerin ellerini konuşturduğu, makyözlerin sanatlarını icra ettiği ve modellerin de en güzel konseptleri taşıdığı Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü ile karşınızdayız. Pazartesi başlayan yeni haftanın üçüncü günündeyiz. Yarışmacılar ve takımlar bir kez daha ellerinden gelenin en iyisini yaparak birinci olabilmek adına yarışacak. Peki, Kuaförüm Sensin 5 Ağustos Çarşamba 302. bölüm puanları nasıl oluştu? Kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu haberimizde yer alacak.

Türkiye'nin en iddialı isimlerinin yarıştığı ve kıyasıya mücadele ettiği Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü bugün yine SHOW TV ekranlarındaki yerini alıyor. Dün baby shower partisi konsepti ile yarışan yarışmacılar bugün romantik bir akşam yemeğine hazırlanacak ve ardından da jürinin karşısına çıkacak. Takımlar her şeyi eksiksiz ve kusursuz yapabilmek adına mücadele verirken bir diğer yandan da kendilerini psikolojik savaş içerisinde bulacak. Zaman zaman gerginliğin tırmandığı ancak eğlencenin hiç bitmediği bir bölüm daha izleyicileri bekliyor. Peki, Kuaförüm Sensin 5 Ağustos Çarşamba 302. bölüm puanları nasıl oluştu? Kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu haberimizde yer alacak.

 

İki günde de tam puan!

Haftanın başından bu yana performansları ile dikkat çeken Özlem Parlu, Engin Yılmaz ve Koray Şarklı puan tablosunun ilk sırasına yerleşmeyi başardı. İlk gün aldıkları 20 puanla kalitelerini ortaya koyan üçlü dün de aynı başarıyı gösterdi. Baby shower partisine en iyi hazırlanan takım olmayı başaran üçlünün hedefi bugün de yine 20 puanla günü tamamlamak. Ayrıca rakipleri karşısında da avantaj sağlayıp 10 bin liraya bir adım daha yaklaşmak.


 


Engin Yılmaz'ın duygusal anları

Dün yayınlanan son bölümde Tayfun Ateşoğlu'na babasından bir destek videosu geldi. Oğlunun duruşundan, ahlakından, işinden ve ustalığından emin olduğunu ifade eden baba Ateşoğlu, Engin Yılmaz'ı duygulandırdı. Ailesini kaybeden ünlü kuaför bir anda gözyaşlarına hakim olamadı ve ağlamaya başladı. Usta sanatçı Bülent Ersoy da kendisini teselli etmeye çalıştı. Engin'in çalışkanlığı, bu günlere gelmesi ve yaptıkları ise takdir edildi.
 


 




 




Kuaförüm Sensin 5 Ağustos kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 302. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.



Engin-Koray-ÖzlemPuan
Pazartesi20
Salı20
Çarşamba13
Perşembe
Cuma





 


 

Dilek-Aytekin-BanuPuan
Pazartesi14
Salı15
Çarşamba13
Perşembe
Cuma






Kaan-Türkan-GizemPuan
Pazartesi19
Salı13
Çarşamba14
Perşembe
Cuma



 

Serap-Tayfun-ÇiğdemPuan
Pazartesi20
Salı14
Çarşamba19
Perşembe
Cuma

























Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Televizyon Haberleri