Kuaförüm Sensin 24 Temmuz Cuma [294. bölüm] Kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 24 Temmuz Cuma [294. bölüm] Kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona eriyor. Dört takımın kıyasıya mücadelesinde bir ekip 10 bin liranın sahibi olurken diğeri ise elenmenin hüznünü yaşayacak. Ayrıca hayallerine de veda edecek. Artık son performanslar ortaya koyulacak ve hata yapan yanacak. Peki, Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Birbirinden iddialı kuaförler, makyaj uzmanları ve modellerin bitmeyen puan savaşında yine bir hafta sonuna daha gelindi. Kendilerine verilen sürelerde son kez hünerlerini sergileyecek olan takımlar en yüksek puanları alıp beş günkük maratonu birincilikle tamamlamak ve bunu başaramazlarsa yarışmada kalacak sonuçla bitirmek istiyor. Ancak bunun için azami dikkat ve form gerekiyor. İzleyiciler de hafta sonundaki sıralamanın nasıl şekilleneceğini merak ederek araştırmalarda bulunuyor. Peki, Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de kim elendi? İşte detaylar...
 

Kuaförüm Sensin Puan Durumu

Fenomen yarışmanın en çok merak edilen konularından biri de güncel puanlar. Binlerce kişi Kuaförüm Sensin puan durumu yazarak final öncesindeki son durumu öğrenmek istiyor. Son günde alınan puanlarla birlikte bir takım elenmenin eşiğinde. Hem de aradaki puan farkı da azımsanacak kadar değil. Engin, Koray ve Özlem 65 puanla ilk sırada yer alıyor. En yakın takipçileri ise Dilek, Aytekin ve Banu. Onların da 59 puanı var. Tayfun, Serap ve Hazal 57 puanda. Son sırada ise Eda, Sedat ve Çiğdem var. 43 puanı bulunan üçlü bugün tam not alsa bile 63'e yükselenecekler. Bu durumda yarışmada kalma ihtimallerinden biri Tayfun, Serap ve Hazal'ın konsept dışı kalmaları. 4 puan alırlarsa 61'e yükselttikleri puanlarla brilikte elenebilirler. Ancak hafta boyunca gösterdikleri performansla bu konu uzak ihtimal gibi gözülüyor. Bir diğer olasılık ise çekilme ya da dsikalifiye kararı alınması. Çiğdem geçen hafta olduğu gibi bugün de elenmenin kıyısında.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik fotoğrafları
 

Çiğdem Çelik yine ağladı!

Yarışmaya katıldığı günden bu yana tartışmaları ile dikkat çeken ve dobra sözleri de olay olan Çiğdem Çelik dün yayınlanan son bölümde de yine esti gürledi. Yeni takımına geldikleri günden bu yana tepki gösteren ve zaman zaman onlarla tartışan Çelik, dün de stüdyonun ortasında ağladı. Karnaval konseptinde yarışan yarışmacıların sunum yaptıkları anda podyuma çıkan güzel model, Arkasındaki ipin bağlanmadığını söyleyerek ağladı ve takım arkadaşları için 'Benim ekibim yok ki' ifadelerini kullandı. Eda Kozat'ın da sinirlerinie hakim olamayıp ağladığı anlarda Dİlek Öz, Çiğdem Çelik'e; 'Herkes peşinden koşuyor ancak sen onları azarlıyorsun' ifadelerini kullandı.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir


Bu hafta kim yarıştı?

Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında dört takım birincilik mücadelesi verdi. Aytekin Hamiş, makyöz Dilek Öz, model Banu Teker’den oluşan birinci takım, kuaför Engin Yılmaz, makyör Koray Köybaşı, model Özlem Parlu’dan oluşan ikinci takım, kuaför Sedat Hataloğlu, makyöz Eda Kozat, model Çiğdem Çelik’ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Hazal Fatma Fırat’tan oluşan dördüncü takım yarıştı.

Kuaförüm Sensin Eda Kozat fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Eda Kozat kimdir

kuaförüm sensin gül mammadova fotoğrafları

kuaförüm sensin gül mammadova kimdir


Kuaförüm Sensin 24 Temmuz Cuma kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 294. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Eda, Sedat ve Öiğdem elendi. Ancak Çiğdem'i Tayfun kendi takımına istedi. Hazal isteğiyle yarışmadan ayrıldı.

Birinci Özlem, Engin ve Koray oldu.

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir

Engin-Koray-Özlem Puan
Pazartesi 17
Salı 18
Çarşamba 18
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Dilek-Aytekin-Banu Puan
Pazartesi 12
Salı 17
Çarşamba 14
Perşembe 16
Cuma

Kuaförüm Sensin Dilek Öz


Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

Eda-Sedat-Çiğdem Puan
Pazartesi 10
Salı 6
Çarşamba 20
Perşembe 7
Cuma

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu fotoğrafları
 

Serap-Tayfun-Hazal Puan
Pazartesi 17
Salı 16
Çarşamba 9
Perşembe 15
Cuma


kuaförüm sensin ece acar bingöl

kuaförüm sensin ece acar bingöl

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir







kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

kuaförüm sensin ali ekim fotoğrafları

kuaförüm sensin ali ekim kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.