Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan - 8 Nisan yarışmacıları kimdir? (Elif, Sultan, Naz, Havva ve Furkan)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan - 8 Nisan yarışmacıları kimdir? (Elif, Sultan, Naz, Havva ve Furkan)
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün başlıyor. Sezon başından bu yana 29 haftayı geride bırakan başarılı programda bugünden itibaren yine kıran kırana bir mücadele yaşanacak. Bu haftanın yarışmacıları da merak konusuydu ve yayınlanan fragmanla birlikte 15 bin lira rekabetine girecek beş isim belli oldu. Elif, Sultan, Naz, Havva ve Furkan bu haftanın yarışmacıları olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan - 8 Nisa

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Nesli, Sevdiye, Gülnaz, Emrah ve Ali olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan - 8 Nisan yarışmacıları Elif, Sultan, Naz, Havva ve Furkan kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan - 8 Nisan yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Elif, Sultan, Naz, Havva ve Furkan 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 4 Nisan - 8 Nisan 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan Çakır kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek yarışmacılarından biri olan Sultan Çakır dövmeleri ile dikkat çekti. Rakiplerine karşı çetin bir duruş sergilemesi beklenen genç yarışmacı çelik yelekle programa geleceğini söyleyince herkes gülme krizine girdi. Diğer yandan Tiktok videolarıyla da binlerce takipçi elde etmeyi başladı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif kimdir?

Dört rakibini geride bırakarak birinciliği elde etmek isteyen Elif Kahrıman 35 yaşında. Evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Rize Çayelili. Evinde yapmış olduğu çeşitli yemekleri satıyor. Rizeli olduğu için Karadeniz şivesini kullanarak mizah videoları da çekiyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naz kimdir?

Bu hafta rakiplerini geride bırakabilmek adına evinin mutfağında harikalar yaratmak isteyen Naz Yarar Eski, Beykent Üniversitesi mezunu. 30. haftaya damgasını vurmak için kolları sıvayacak genç yarışmacı, mevsimi olmayan yiyecekleri yemeyi sevdiğini dile getirdi. Bir rakibini de ağzının tadının olmamasıyla suçladı ve yemekte kusur aradığnı dile getirdi. Kendisi evli. Yarışmadan evine ödülle döneceğine inancı tam. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva kimdir?

Birincilik için katıldığı Yemekteyiz'de rakiplerine karşı oldukça çetin bir duruş sergileyecek gibi gözülen Havva Hanım evli. 1 çocuk annesi. Aslen Giresunlu. 35 yaşından sonra evlendiğini, bekarlığın sultanlık olmadığını ve evliliği çok sevdiğini anlattı. Rakiplerinin yemek ve tatlıyı yapamayacağını söyleyerek dikkatleri üzerine çekti. Naz Hanım'a da mevsimi olmayan çilek uyarısında bulundu ancak aldığı cevabı beklemiyor gibiydi. Bunun yanı sıra masadaki çiçekler için de sıra dışı bir yorumda bulundu. Instagram hesabı @havvamericalp'tir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir?

Yarışmanın bu haftaki tek erkek yarışmacısı olarak dört kadın rakibini geride bırakıp 15 bin lirayı kazanmak isteyen Furkan Yavuz 26 yaşında. Aslen Samsunlu. Üniversite mezunu olan genç yarışmacı Metalurji ve malzeme ile kaynak mühendisi. Rakibine karşı yaptığı çıkışla fragmanda dikkat çekmeyi başardı. Bir yemeği yapabilmesine karşılık olarak yarışmadan çekilmeyi teklif etti. Eline ve marifetlerine güveniyor. Gençliğin verdiği enerjiyle mutlu sona ulaşmak istiyor. Instagram hesabı @furknyvuz'dur.

zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.