Hanginiz günahsızsa ilk taşı o atsın!

Haramı helal gibi yiyenleri, 7-8 yaşında çocuklara yürüyenleri, okşancıları, hırsızları, sahtekarları izlemekle yetinen sözde müminler, konu Ebrar Karakurt'un cinsel yönelimi olunca bülbül kesilmişti.

Zeka var ama o zekanın da çalıştığı tek şey bel altı. Eğer bugün bunun aksi olsaydı “Üniversiteler fuhuş yuvası” diyerek milyonlarca ana ve babanın çocuklarını töhmet altında bırakan adamın bu ülkede görev yapan ve çocukları üniversitede okuyan hakim ve savcılar tarafından yargılanmasını sağlanırdı. Ama olmadı. Çünkü yargının bağımsız olmadığı bir ülkede din temelli siyasete yakın isimleri yargılayacak babayiğit bir hukuk insanı yoktu. Ve olmadığı için de dün “Üniversiteler fuhuş yuvası” söylemiyle yargılanmayan birinin bugün "Yavrularımızı tehdit eden lezbiyenliğe bulaşmış bu kupayı reddediyorum" deme cesaretini göstermesi gayet normaldi.

Ve asıl garip olan şey de devleti yöneten Ak Parti hükümetinden bir kişinin bile “yahu kardeşim sen kimsin de 80 milyon Türk halkı adına konuşuyorsun” diyemiyor olmasıydı.

Kısacası bir tarafta tüm dünyaya İstiklal Marşı'mızı dinleten Ebrar Karakurt ve arkadaşları, diğer tarafta bu ülkenin bilimine, ilmine ve insanlığa hiçbir katkısı olmayan boş yere oksijen tüketen güruh.

Aslında hiç yadırgamıyorum. Çünkü “keşke Yunan kazansaydı” diyerek Atatürk düşmanlığını dile getiren yobazlar, Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Eda Erdem ve diğer çocuklarımızın kazandıkları bu kupayı Atatürk ve onun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 100. kuruluş yıl dönümüne armağan edeceklerini çok iyi biliyordu. Ve sırf bunu duymamak adına Sırbistan'ın kazanmasını için dua edip namaz kıldıklarına adım gibi eminim.
Çünkü bunlar Yunan olup, Fransız olup, Arap olup dün de Sırp olup ama bir tek Türk olamayanlardı.

Şimdi gelelim bu ülkeye ne gibi bir faydası olduğunu hala çözemediğim MİT müsteşarı gibi korunan, zırhlı araç tahsis edilen yetmedi emrine devlete ait özel uçaklar verilerek seyahat etmesi sağlanan Diyanet İşleri Başkanı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına mücadele verip, Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonu olarak adını tarih sayfalarına yazdıran A Milli Kadın Voleybol Takımımız arasında nasıl bir fark vardı da imama özel uçak tahsis eden bir ülke, Türk bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşı'mızı milyarlarca insana dinleten voleybolcularımızı neden cumhurbaşkanlığı envanterine kayıtlı 16 uçaktan biriyle değil de ekonomi uçurularak ülkemize getirildiğine.

Oldu olacak milli voleybolcularımızı olimpiyatlara Recep İvedik otobüsle götürsün.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Sönmez Arşivi

40+1!

25 Kasım 2023 Cumartesi 00:01