Konuşanlar Arzu (4. sezon 9. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Arzu (4. sezon 9. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in en gözde programı Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Programda bu hafta öne çıkan isimler arasında Arzu da vardı. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Konuşanlar Arzu kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların anlattıkları anıların yanı sıra cevapladıkları sorularla her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Bir saatlik gösteride öne çıkan konuşanlar arasında Arzu da bulunuyor. Güzelliği ile adından söz ettiren Arzu hakkında internette çok sayıda sorgulamada bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Arzu (4. sezon 9. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar hakkında

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar, her cuma günü seyircileriyle buluşuyor. Pera'ya gelen misafirlerin verdikleri cevaplarla aldıkları çarpılar ve gün sonunda şampiyon belirlenmesi ile benzersiz bir format ile yoluna devam eden program her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşmayı başarıyor.

23oh4324j3hk.webp

Konuşanlar Arzu kimdir?

Bugün Konuşanlar'da mikrofon alarak Hasan Can Kaya'nın sorularını yanıtlayan Arzu, aslen Azerbaycanlı. 26 yaşında. Annesinin uzun süre çocuğu olmamasının ardından türbeye gitmesiyle doğduğunu söyleyince Hasan Can'ın kontralarından kurtulamadı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.