Neden sadece sosyal medyaya sansür?

Getirmişken…

Hamile kadın sokağa çıkamaz yasası.

Kadınsa o da iffetli olacak. Mahrem, namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak, bütün hareketlerinde cazibe olmayacak yasası.

Kadın sakız çiğneyemez, etek giyemez eğer bunları yaparsa tekme atılması da dövülmesi de gayet normaldir yasası.

Kadın çalışmasın yasası.

(Hem böylelikle işsizlik de azalır denmişti.)

Kadının gece 24 ile sabah 06 arası sokağa çıkması yasak yasası. (Hatta bu … sayılı kanunun … maddesinin … fıkrasının a ve b bendlerine “kadın bu saatler arası tecavüze uğrar ve hamile kalırsa kürtaj yaptırmaz” diye ibarenin de mutlaka eklenmesi gerekir.)

Kadınla erkeği eşit konuma getirmek fıtrata aykırıdır yasası.

Görevi Yüce Allah’ı, Kuran-ı Kerimi, İslamiyet'i ve iyi ahlakı anlatmak olan bazı imamlara siyasal iktidarın cami temsilcisi olabilir yasası.

Arabalara, evlere, iş yerlerine hatta tuvaletlere dahi dinleme cihazı koymanın ne sakıncası var ki yasası.

Yüzde 75’i bırakın oy vermeyi bu iktidara günahını dahi vermeyeceğine inandığım 13 milyon’u bulan Z kuşağı seçmeni “ünlü düşünür, akil adam, toplum ve siyaset bilimci, sosyolog Hakan Ural’ın “Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence" da dediği üzere Z kuşağının 2023 seçimlerinde seçme hakkının elinden alınması şart yasası.

Avret yeri göbeği ile diz kapağı olan erkeklerin futbol, basketbol, voleybol ve hentbol maçlarında diz altı şort ya da Islami kıyafetle sahaya çıkmaları dinen daha caizdir yasası.

Aynen Arap ülkelerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de Bayan Voleybolcuların şort bölgesinin mozaiklenmesi gerekir yasası.

5’li çeteye koruma kanunu yasası.

(Maazallah bugünkü iktidar gider yerine yeni iktidar gelirse 5’li prensesimize hesap sorulmaması için mutlaka çıkması gerekir.)

Adı hırsızlığa, hortumculuğa, yolsuzluğa karışanların yedikleri haramı helale çevirme yasası.

Ekmek çalanın ceza evine tıkıldığı, devleti soyanlara “canın sağolsun” yasası.

Deprem, sel baskını ve maden ocağında ölen insanlarımızın ölümüne sebep olan müteahhitlerin, dere kenarını imara açan belediye başkanlarının, maden ocağı sahiplerinin yargılanmaması için “bu işin fıtratında var” yasası.

Ve en önemlisi de “bir kereden bir şey olmaz” yasasının mutlaka ve mutlaka çıkarılması gerekir.

Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Sönmez Arşivi

40+1!

25 Kasım 2023 Cumartesi 00:01