Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi [290. bölüm] Kim birinci oldu? Puan Durumu

Kendine güvenen kuaför, makyaj sanatçısı ve modellerin kıyasıya yarışı devam ediyor. SHOW TV'nin eğlence yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. 300 bölüme doğru giden programda bugün haftanın ilk günü ve yeni yarışmacılar da bu maratona ortak olacak. Gözler yine gün sonunda alınacak puanlara çevrildi. Peki, Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı takımların rekabetine sahne olan Kuaförüm Sensin'de bugünden itibaren yeni bir hafta başlıyor. Takımlar kendilerine verilen sürede en iyi tasarımlarını modellerine yapmak için mücadele verecek. Diğer yandan da modeller saçları ve makyajlarına göre kıyafet ile aksesuar seçimi yaparak günü birinci tamamlama adına önemli bir dokunuş yapacak. Haftaya iyi bir başlangıç yaparak psikolojik üstünlük de ele geçirmek isteyen yarışmacıların mücadelesi nefes kesecek Peki, Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Eda Kozat ve Sedat Hataloğlu katılıyor

Kuaförüm Sensin'de geçtiğimiz hafta sonunda cuma günü yarışmaya Gül Mammadova ve Berna Kanberoğlu veda etmişti. İlk günlerde aldıkları puanların ardından yarışmada kalma haklarını kaybeden ve düşük puanlarla sonuncu olan takım programdan ayrıldı. Yerlerine gelecek isimler de belirlendi. Final sonrası yayınlanan fragmanda Eda Kozat ve Sedat Hataloğlu'nun yarışacağı gösterildi. İkiliye geçen hafta Gül ve Berna'nın modeli Çiğdem Çelik eşlik edecek.



 

Figürlü saç yapacaklar

Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı “Kuaförüm Sensin”de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför’üm Sensin’de bugün kuaför Aytekin Hamiş, makyöz Dilek Öz, model Banu Teker’den oluşan birinci takım, kuaför Engin Yılmaz, makyör Koray Köybaşı, model Özlem Parlu’dan oluşan ikinci takım, kuaför Sedat Hataloğlu, makyöz Eda Kozat, model Çiğdem Çelik’ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Hazal Fatma Fırat’tan oluşan dördüncü takım çılgın saçlar ve figürlü makyaj yapmak için yarışıyor.


 

Çiğdem Çelik yine yarışmada

Bülent Ersoy, Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter'in jüri üyeliklerini üstlendiği Kuaförüm Sensin'de cuma günü yarışmaya veda eden Gül ve Berna'nın ardından Çiğdem Çelik'in de programdan ayrılacağı tahmin ediliyordu ancak güzel model yeni hafta fragmanında da yer aldı. İzleyiciler bu kararı reyting olarak yorumladı. Sinirli ve gergin tavırları ile de dikkat çeken fenomen yarışmacının bu haftaki performansı da merak konusu.








Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 288. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.



Engin-Koray-ÖzlemPuan
Pazartesi17
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma





 


 

Dilek-Aytekin-BanuPuan
Pazartesi12
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma






Eda-Sedat-ÇiğdemPuan
Pazartesi10
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma



 

Serap-Tayfun-HazalPuan
Pazartesi17
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri