Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 19 Ağustos Çarşamba Puan Durumu

Hafta içi öğle kuşağının vazgeçilmez programı haline gelen Kuaförüm Sensin'de hafta ortası heyecanı başlıyor. Birbirinden iddialı, usta ve bir o kadar da eğlenceli dört takımın mücadelesi yine nefes kesecek. Puanların birbirlerine yakın olması nedeniyle rekabet seviyesinin daha da yükseldiği yarışmada 12 yarışmacının performansları merakla bekleniyor. Ebette gözler gün sonunda. Yani puanlarda. Peki, Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 19 Ağustos Çarşamba Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Işıl Reçber'İn hem sunduğu hem de jüri üyeliğini yaptığı, Adnan Serter ve Seçkin Süngüç'ün uzmanlaştığı alanlarda bilgiler verdiği ve Bülent Ersoy'un da yorumlarıyla renk kattığı Kuaförüm Sensin'de haftanın üçüncü günü başlıyor. Dün yarışmacılar ilk güne göre çok daha denk ve birbirlerine yakın punalar aldı ve bu durum rekabeti daha da artıracak gibi görünüyor. Hafta ortasında alınacak olan puanlar telafi şansının azalması anlamına geldiği için belirleyici formlara ihtiyaç duyuluyor. Bunun için hem kuaförler hem makyaj uzmanları hem de modeller ellerinden gelenin en iyisibi yapmak zorunda. Peki, Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 19 Ağustos Çarşamba Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin 19 Ağustos Çarşamba kim birinci oldu? 

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 307. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın salı gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 



Tayfun, Serap ve Çiğdem'in puanı düştü

Yarışmanın bu haftasının ilk gününde tam puana yakın alan Tayfun, Serap ve Çiğdem dün birinciliği kaptırdı. 15 puan alan üçlü toplamda 33'e ulaştı. Gün birinciliğini vermelerine rağmen toplamda ilk sırada bulunuyorlar. Çarşamba, perşembe ve cuma günü gösterecekleri performansla birlikte 10 bin lira için en güçlü aday olduklarını göstermek istiyorlar. Dün Ece, Kaan ve Gizem 19 puanla ilk sırada yer aldı.










 







Dilek-Özcan-EzgiPuan
Pazartesi9
Salı12
Çarşamba
Perşembe
Cuma





 


 

Yasin-Yağmur-ÖzgePuan
Pazartesi16
Salı16
Çarşamba
Perşembe
Cuma






Kaan-Ece-GizemPuan
Pazartesi13
Salı19
Çarşamba
Perşembe
Cuma



 

Serap-Tayfun-ÇiğdemPuan
Pazartesi18
Salı15
Çarşamba
Perşembe
Cuma

























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri