Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? Kim elendi? 21 Ağustos Cuma Puan Durumu

Türkiye'nin en iddialı kuaförleri, makyaj uzmanları ve modellerinin kıyasıya mücadele ettiği Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona eriyor. Bir takım elenecek bir diğeri ise 10 bin liralık ödülün sahibi olarak haftayı birinci tamamlayacak. Çekişmeli ve rekabet dozu yüksek bir mücadelenin daha yaşanacağı program yine soluksuz izlenecek. Peki, Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? Kim elendi? 21 Ağustos Cuma Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'de yayınlandığı bölümlerle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in pazartesi günü başlayan haftasında sona gelindi. Yarışmacılar son kez ter dökecekleri programda birincilik mücadelesi verecek. Bunun yanında ayrıca elenmemek için de çaba gösterecek. İlk anından son saniyesine kadar büyük bir heyecana sahne olacak bölümde kazanan ve kaybeden takımlar da merak edilerek araştırılıyor. Gözler final sonrası açıklanacak sıralamada.Peki, Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? Kim elendi? 21 Ağustos Cuma Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin güncel puan durumu

Gözde Kansu'nun ardından Işıl Reçber'in sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin'de birincilik yarışı nefes kesiyor. Dört gün boyunca alınan puanlara göre birincilik mücadelesi verecek iki takım var. Serap, Tayfun ve Çiğdem ile Ece, Kaan ve Gizem zirveye en yakın takımlar. Diğer yandan Hüseyin, Yağmur ve Özge de her an sürpriz yapabilir. Özcan, Ezgi ve Dilek ise şu an için elenmeye en yakın üçlü. Eğer ekstra bir performans çıkar ya da diskalifiye veya çekilme yaşanmazsa elenmeleri yüksek ihtimal.
 


Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? Kim elendi?

Bugün haftanın son bölümü ile yayınlanacak olan programda birinciler ve elenenler merakla araştırılıyor. Kuaförüm Sensin'in 309. bölümü sona erdikten sonra haberimizde yer alacak.

 














 







Dilek-Özcan-EzgiPuan
Pazartesi9
Salı12
Çarşamba10
Perşembe
Cuma





 


 

Yasin-Yağmur-ÖzgePuan
Pazartesi16
Salı16
Çarşamba19
Perşembe
Cuma






Kaan-Ece-GizemPuan
Pazartesi13
Salı19
Çarşamba20
Perşembe
Cuma



 

Serap-Tayfun-ÇiğdemPuan
Pazartesi18
Salı15
Çarşamba19
Perşembe
Cuma

























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri