Müge Anli izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Mart Çarşamba tek parça, full, Youtube ve canlı izle

ATV'nin yıllardır ekranlarda yayınlanan fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Başarılı sunucu Müge Anlı'nın sunumu ve işlediği olayların canlı yayın bugün de izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Türkiye gündemini sarsan dosyalar bugün de ilgiyle takip edilecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Mart 2022 Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube ve tekrar izle alternatifleri haberimizde.

Türkiye'nin en başarılı sunucularından biri olan Müge Anlı yine çok sayıda konuğu ağırladığı yayınında önemli ipuçlarına ulaşmak ve olayları çözmek adına mesai harcayacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Leyla Coş, torununun lösemi oldığunu öne sürerek kendisinden 1 milyon liraya yakın para alan kızı ve damadı için stüdyodaydı. 9 aydır torunu Esila için elinden gelen ne varsa yaptığını, komşulardan para topladığını ve dolandırıcı durumuna düştüğünü dile getirdi. Müge Anlı'nın ekibi ise Leyla Coş'a mesaj atarak para isteyen kişinin, Kayseri'de bir doktorun adını kullanarak sahtekarlık yaptığını ortaya çıkardı. Coş'un babası Osman Dinçer de kızını çok uyardığını anlattı.






Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Ocak Cuma izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

Müge Anlı'nın programına son dönemde damga vuran olayları aşağıdaki görsellere tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.
 

















































































































































































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri