Kuaförüm Sensin 24 Ağustos Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de bu hafta başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın kıyasıya mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Bugün tam beş yeni yarışmacı da bu zorlu maratona katılarak birincilik savaşı verecek. Her izleyici gün sonundaki sıralamayı merakla bekliyor. Yani puan durumunu. Peki, Kuaförüm Sensin 24 Ağustos Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın startı veriliyor. Bugünden itibaren dört takım ve 12 yarışmacı kendilerini birinciliğe taşıyacak performanslara imza atarak 10 bin liralık para ödülünü kazanmak istiyor. Bugün hafta başı olduğu için kimlerin katılacağı da merak konusu. Yeni yarışmacılar heyecanı ve rekabeti daha da yukarı çekecek. Gözler de onların üzerinde olacak. Peki, Kuaförüm Sensin 24 Ağustos Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Çiğdem Batur ekranlarınızda!

300 bölümü geçen yayın hayatına ilk etapta Özge Borak ile başlayan Kuaförüm Sensin'in 40. bölümünde güzel oyuncunun yerine meslektaşı Gözde Kansu gelmişti. Ancak önceki hafta program ekibinden ve yapım şirketinden izin isteyerek ayrılan ve setleri çok özlediğini ifade eden Kansu'nun yerine gelecek isim de belirlendi. Geçtiğimiz hafta idareten Işıl Reçber'in sunduğu program artık Çiğdem Batur'un moderatörlüğünde ekranlara gelecek.
















Beş yeni isim katılıyor

Cuma günü yayınlanan son bölümde final heeycanı yaşanmıştı. Programa hafta boyunca düşük puanlar alan Özcan Ay, Dilek Timur ve Ezgi Küçük veda etti. Yerlerine gelecek takım da merak konusuydu. Bugünden itibaren Gülsen Kaplan, Gizem Çakır ve Nagihan Çağlar birincilik için yarışacak. Diğer yandan da Kaan'ın takım arakdaşları Gizem Ay ve Ece Acar Bingöl programdan ayrıldı. Onların yerine de Büşra Küçük Yeşil ve Tuğçe Akcan birincilik için mücadele edecek.
 








 




 




Kuaförüm Sensin 24 Ağustos kim birinci oldu? 

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 310. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.



Gizem-Gülsen-NagihanPuan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma





 


 

Yasin-Yağmur-ÖzgePuan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma






Kaan-Büşra-TuğçePuan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma



 

Serap-Tayfun-ÇiğdemPuan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri