Kuaförüm Sensin 26 Ağustos Çarşamba kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu

Kendine güvenen, 'En iyi saçı-makyajı ben yaparım!' diyen kuaförler ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışıyor! Kuaförüm Sensin'in hafta ortasında yayınlanacak olan 312. bölümünde heyecan yine dorukta. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Gözler bir kez daha takımların performansında. Peki puan durumu nasıl oluştu? Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 26 Ağustos Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Birbirinden iddialı takımların kıyasıya mücadele ettiği Kuaförüm Sensin'in 312. bölümü de dopdolu. Dün ekranlara gelen son bölümde yaşanan rekabet izleyicileri mutlu etmişti. Alınan puanlarla birlikte haftanın çerçevesi de yavaş yavaş oluşmaya başladı. Hafta ortasında alınacak puanlarla da bu durumun daha netleşmesi bekleniyor. Bu sebeple yarışmacılar ellerinden geleni yapmak ve en çok puanı almak amacında. Dün iş dünyasına hazırlanan takımların bugünkü konsepti de merak ediliyor. Günün formatına uygun en iyi tasarımı ve kombini kimin seçeceği de öğrenilmek isteniyor. Peki puan durumu nasıl oluştu? Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 26 Ağustos Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.
 

İkinci günde de birinciler

Geçen haftanın son gününde birinci olmalarına rağmen hafta birinciliğini elde edemeyen Yağmur, Hüseyin ve Özge pazartesiden bu yana fırtına estiriyor. İlk gün 18 puan alan üçlü dün de 20 tam puanla birinciliği kazandı. Son 3 günün birincisi olan ekip artık daha da fazla istim üstünde. Gözler daha çok üzerlerinde olacak. Diğer yandan Tayfun, Serap ve Çiğdem 18 puanla ikinci sırada yer aldı. Zirve takibini sürdürüyorlar. Kaan, Büşra ve Tuğçe 10 puanla üçüncü oldu. Gizem, Nagihan ve Gülsen de 9 puan alarak bir kez daha son sırada yer aldı. Tehlike çanları onlar için çalıyor. Esktra bir performans sergileyemezlerse cuma günü elenebilirler.
 
















Hüseyin ve Yağmur evlenecek mi?

Kuaförüm Sensin'in yeni takımlarından Hüseyin ve Yağmur programa katıldıklarında boşandıklarını ancak işlerini bir arada yürüttüklerini söylemişti. İki isim arasında programda yeniden bir elektriklenme başladı ve bu durum stüdyodakilerin, diğer yarışmacıların ve jüri ekibinin gözünden kaçmadı. Çiğdem Batur da 'Belki de bir nikah kıyarız. O da bize nasip olur' dedi. 
 








 




 




Kuaförüm Sensin 26 Ağustos kim birinci oldu? 

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 312. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.



Gizem-Gülsen-NagihanPuan
Pazartesi5
Salı9
Çarşamba
Perşembe
Cuma





 


 

Yasin-Yağmur-ÖzgePuan
Pazartesi18
Salı20
Çarşamba
Perşembe
Cuma






Kaan-Büşra-TuğçePuan
Pazartesi8
Salı10
Çarşamba
Perşembe
Cuma



 

Serap-Tayfun-ÇiğdemPuan
Pazartesi17
Salı18
Çarşamba
Perşembe
Cuma

























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri