Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi [290. bölüm] Kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi [290. bölüm] Kim birinci oldu? Puan Durumu
Kendine güvenen kuaför, makyaj sanatçısı ve modellerin kıyasıya yarışı devam ediyor. SHOW TV'nin eğlence yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başlıyor. 300 bölüme doğru giden programda bugün haftanın ilk günü ve yeni yarışmacılar da bu maratona ortak olacak. Gözler yine gün sonunda alınacak puanlara çevrildi. Peki, Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı takımların rekabetine sahne olan Kuaförüm Sensin'de bugünden itibaren yeni bir hafta başlıyor. Takımlar kendilerine verilen sürede en iyi tasarımlarını modellerine yapmak için mücadele verecek. Diğer yandan da modeller saçları ve makyajlarına göre kıyafet ile aksesuar seçimi yaparak günü birinci tamamlama adına önemli bir dokunuş yapacak. Haftaya iyi bir başlangıç yaparak psikolojik üstünlük de ele geçirmek isteyen yarışmacıların mücadelesi nefes kesecek Peki, Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Eda Kozat ve Sedat Hataloğlu katılıyor

Kuaförüm Sensin'de geçtiğimiz hafta sonunda cuma günü yarışmaya Gül Mammadova ve Berna Kanberoğlu veda etmişti. İlk günlerde aldıkları puanların ardından yarışmada kalma haklarını kaybeden ve düşük puanlarla sonuncu olan takım programdan ayrıldı. Yerlerine gelecek isimler de belirlendi. Final sonrası yayınlanan fragmanda Eda Kozat ve Sedat Hataloğlu'nun yarışacağı gösterildi. İkiliye geçen hafta Gül ve Berna'nın modeli Çiğdem Çelik eşlik edecek.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir

 

Figürlü saç yapacaklar

Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı “Kuaförüm Sensin”de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför’üm Sensin’de bugün kuaför Aytekin Hamiş, makyöz Dilek Öz, model Banu Teker’den oluşan birinci takım, kuaför Engin Yılmaz, makyör Koray Köybaşı, model Özlem Parlu’dan oluşan ikinci takım, kuaför Sedat Hataloğlu, makyöz Eda Kozat, model Çiğdem Çelik’ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Hazal Fatma Fırat’tan oluşan dördüncü takım çılgın saçlar ve figürlü makyaj yapmak için yarışıyor.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik fotoğrafları
 

Çiğdem Çelik yine yarışmada

Bülent Ersoy, Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter'in jüri üyeliklerini üstlendiği Kuaförüm Sensin'de cuma günü yarışmaya veda eden Gül ve Berna'nın ardından Çiğdem Çelik'in de programdan ayrılacağı tahmin ediliyordu ancak güzel model yeni hafta fragmanında da yer aldı. İzleyiciler bu kararı reyting olarak yorumladı. Sinirli ve gergin tavırları ile de dikkat çeken fenomen yarışmacının bu haftaki performansı da merak konusu.

Kuaförüm Sensin Eda Kozat fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Eda Kozat kimdir

kuaförüm sensin gül mammadova fotoğrafları

kuaförüm sensin gül mammadova kimdir


Kuaförüm Sensin 20 Temmuz Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 288. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir

Engin-Koray-Özlem Puan
Pazartesi 17
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma


Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat kimdir?
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Dilek-Aytekin-Banu Puan
Pazartesi 12
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Dilek Öz


Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

Eda-Sedat-Çiğdem Puan
Pazartesi 10
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu fotoğrafları
 

Serap-Tayfun-Hazal Puan
Pazartesi 17
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma


kuaförüm sensin ece acar bingöl

kuaförüm sensin ece acar bingöl

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir







kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

kuaförüm sensin ali ekim fotoğrafları

kuaförüm sensin ali ekim kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.