Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve modelleri [14 Eylül - 18 Eylül]

SHOW TV ekranlarında öğle saatlerinin vazgeçilmezi haline gelen ve yarın yeni bir haftaya daha başlayacak olan Kuaförüm Sensin'de büyük heyecan yaşanıyor. Yenilenen formatı ve yepyeni bir jüri üyesi ile izleyicilerin karşısına çıkacak programda yarışacak yarışmacılar ve modeller merakla araştırılıyor. Peki, Kuaförüm Sensin 14-18 Eylül yarışmacıları ve modelleri kimdir? İşte detaylar...

Birbirinden iddialı dört takımın kıyasıya mücadele ettiği Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Geride kalan haftada birinciliği bir kez daha Yağmur, Yasin ve Özge kazanmıştı. Elenen ise Meltem, Erdal ve Birten olmuştu. Ayrıca dört model de yenilenen format nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Pazartesiden itibaren başlayacak olan yeni haftadaki yarışmacılar ise merakla bekleniyor ve öğrenilmek isteniyor. Siz değerli okuycularımız için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri görebilirsiniz. Peki, Kuaförüm Sensin 14-18 Eylül haftasında yarışacak yarışmacıları ve modelleri kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin 14-18 Eylül yarışmacıları ve modelleri kimdir?

Kuaförüm Sensin’de bugün; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Merve Bodur’dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Zümrüt Topal’dan oluşan ikinci takım, kuaför Eylem Kaya, makyöz Meltem Topçu, model Şerife Yıldırım’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Fadime Öznur Güneş’ten oluşan dördüncü takım konsepte uygun serbest saç ve makyaj yapmak için yarışıyor.













































































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri