Müge Anlı ile Tatlı Sert izle 16 Aralık Perşembe izle | ATV canlı yayın, Youtube ve tekrar izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle 16 Aralık Perşembe izle | ATV canlı yayın, Youtube ve tekrar izle
Müge Anlı ile Tatlı Sert binlerce bölümdür ATV ekranlarında yer alıyor ve bugün bir yenisini de izleyicilerin karşısına çıkarak gerçekleştirecek. Başarılı sunucu ve gazeteci Müge Anlı yine adından söz ettireceği dosyalarla stüdyodakiler kadar seyircilere iyi haberler vermek amacında. Ülke gündemine oturan yayınlardan biri dün ekranlardaydı ve yayın ihbar kabul edildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert izle 16 Aralık Perşembe ATV canlı yayın, Youtube ve tekrar izle alternatifleri haberimizde.

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...Türkiye'nin en başarılı sunucularından biri olan Müge Anlı yine çok sayıda konuğu ağırladığı yayınında önemli ipuçlarına ulaşmak ve olayları çözmek adına mesai harcayacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı yayını ihbar kabul edildi. İki komşu, Adana Jasat ekiplerine ifade verdi. Mine Hanım eşi ve evlatlarının başı belaya girmesin diye korkup ifade vermediklerini ama şimdi korkmadıklarını Yasin Bey’in bu işin içinde parmağı olduğunu, Müge Anlı’nın bulacağını söyledi. Babası şüphelendiği kişilerden neden şikayetçi olmadı? Müge Anlı, Yasin Bey’in polise gitmek için 3 gün beklediğini, beklemenin amacının eşe dosta sormak olduğunu, Aysel Hanım’a çok kolay ulaşacak olduğunu ama ulaşmamış olduğunu, ulaşmasa bile polise bile gidip annesinde olabilir demediğini, aynı zamanda Şeyho ve iki kişiden de şikayetçi olmadığını vurguladı. Babası neden gizlilik kararı istedi? Müge Anlı, Yasin Bey’in hiçbir soruya yanıt vermediğine dikkat çekerken Rahmi Özkan burada katillerin ortaya çıkması için olduklarını, neden programda ele alınmasın bu konu, gizlilik kararı çıkarılsın dediğini sordu. Yasin Bey, gizlilik kararının ne olduğunu bilmediğini, kendisine gizlilik kararı konulsun mu diye sorulduklarını iddia edince Müge Anlı talep üzerine bunun olabileceğini, mahkemede gizlilik kararının verileceğini vurguladı. 18 yaşındaki Sibel Demirbaş bulundu. Sibel’in ve yanındaki şahsın ifadeleri farklı noktalarda alındı. Yener Bey, çok mutlu olduğunu dile getirip teşekkür etti. Sibel, babasına kavuştu ve Yener Bey, adamın kızını götürüp odaya kapattığını, kızının elinden telefonu aldığını, adamın dışarılarda gezdiğini anlattı. Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Sizler de yorumlarınızı yazabilir ve olayları değerlendirebilirsiniz.

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku




Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Aralık Perşembe izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

Müge Anlı'nın programına son dönemde damga vuran olayları aşağıdaki görsellere tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.
 

büşra uçun

ecrin



mevlüt yılmaz



menzure soylu bahar bartık

menzure soylu bahar bartık




hanife çiçekçi



müge anlı hanife çiçekçi



kardelen bucak



ayten hüseyinova



küçükçekmece 5 yaşındaki kıza taciz iddiası



necla metin büyükşen



ali gölve



müşra nehircan



tony back müge anlı




dilek şevik



monique witteman



hasan konuşuk



engin karakollu arif karakollu itiraf



palu ailesi

nur mehmet pehlivan



gamze tibet



mehmet nur pehlivan



gamze tibet müge anlı



nur mehmet pehlivan müge anlı silivri define



zekai turhal cinayet



ŞABAN EROĞLU MÜGE ANLI



tuza köpek vahşeti



hüseyin aslan müge anlı



murat güneş kiralık katil



monique witteman








asım bayram cinayeti



müge anlı asım bayram




asım bayram



Asım Bayram'ın kaybıyla Ferluga Hanım'ın bilgisi var mı? Şoke eden şüpheler



gülay palta











abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



tuba sarıkülçe




müge anlı feride ercan hikmet yalçınkaya

seher okusal mevlüt okusal



mustafa vatan

mehmet selim kaymaz



damla gündüz müge anlı ile tatlı sert

çiğdem çakırer



müge anlı çiğdem çakırer




Hakem Nursena Haşlaman'ın ailesi kim? Müge Anlı onu arıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.