Yemin 370. bölüm izle | Yemin Youtube, Kanal 7, tek parça ve full izle - 30 Ekim Cumartesi

Yemin 370. bölüm izle | Yemin Youtube, Kanal 7, tek parça ve full izle - 30 Ekim Cumartesi
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar sabırsızlıkal bekleniyor. Emir'in bıçaklanması sonrasındaki süreç Gülperi ile olan ilişkisini de direkt olarak etkileyecektir. Diğer yandan Kemal ve Narin'in arasındaki Meltem sürtüşmesinin neleri getireceği merak konusu. Peki, bugün neler olacak? Yemin 70. bölüm Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle alternatifleri haberimizde yer alıyor

Yemin 370. bölüm izle seçenekleri ile karşınızdayız. Kemal, Meltem'in planından habersizdir. Bu sebeple Mert ile ilgili konularda kendisine yakın davranır. Aldığı gömlek hediyesi sonrasında Narin'in eline geçen not Meltem için iyi sinyaller vermez. Emir, Erzurum'a bilet alır. Gülperi gelmez. Kendisi iş görüşmesi için İstanbul'da kalır ve sonrasında bıçaklanır. Kendisine yardım eli uzatacak ilk isim de Gülperi'dir. Yemin 370. bölüm Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Yemin 370. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Gülperi Levent’in yaptıklarını Emir’den gizlemeye çalışır. Bu durumu fırsat bilen Tülay ne yapacak? Emir başlarına gelecek beladan habersiz iş yemeğini eve almıştır. Levent tam bir ahlaksız çıkmış ve Gülperi’ye yaklaşmaya çalışır. Tülay bu durumun farkına varında avantaja çevirmeye çalışır ve Levent’i yüreklendirir. Gülperi bir yandan bu durumu Emir’e duyurmadan çözmeye çalışırken bir yandan da travması ile baş etmeye çalışmaktadır. Emir Levent’in yaptıklarını görecek mi? Meltem eve gelir ve Narin’le de tanışır. Narin, Meltem’in gerçek maksadından habersiz Mert için onu sıcak karşılar. Mert ablasına tepkiyle yaklaşır. Meltem bu durumu da fırsata çevirip bu duruma ne kadar üzüldüğünü dillendirir. Eline geçen her fırsatı Kemal’i baştan çıkarmak için kullanan Meltem karşısında karısına delice aşık bir adam bulmuştur. Meltem ne kadar ileri gidebilecek?

setenay süer

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 370. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 370. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.